Wat kopen wij?

1
Houtbewerking Machines
2
Metaalbewerking Machines
3
Grondverzet Machines
4
Vlees Verwerkings Machines
5
Guillotineschaar Machines

Recensies over ons

Schrijf een recensie voor ons, mail je recensie naar ons!
Klik hier!
-

Ons bedrijf

De Industriele Machine Opkoper maakt de afgelopen 10 jaar een sterke en stabiele groei door. Door inzicht in de behoefte van de klanten en toewijding aan de schoonmaak en het technisch nakijken van de binnengekomen producten, kan een succesvol product worden geboden; een breed leveringsprogramma, een juiste advisering aan klanten en goede service, correct en volgens afspraak. Deze groei wordt gedragen door tevreden afnemers, toeleveranciers en medewerkers. Een goede relatie is belangrijk, zowel op korte als op lange termijn.

Dankzij een doordachte en zeer flexibele bedrijfsstructuur zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige gebruikte industriele machines tegen aantrekkelijke tarieven te leveren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij De Industriele Machine Opkoper hoog in het vaandel. Jaarlijks sponseren wij een vijftal goede doelen en maken wij ons sterk voor een groen milieu, zowel voor ons als voor de volgende generaties. Naast het 98% recyclen van alle materialen, levert het geven van een tweede leven aan apparatuur ook een groot en significant aandeel aan groen ondernemen.

Door de centrale ligging in het hart van Nederland, direct aan de snelweg gelegen, is het bedrijf makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Hier vindt u ook onze 1500m² grote 'Cash & Carry' showroom, waar u een groot assortiment aan volledig schoongemaakte en nagekeken machines aantreft.

Naast de verkoop is service een belangrijk aandachtspunt. Door onze zeer gunstige geografische ligging kunnen de klanten dan ook op hun wenken bediend worden.